Kedai Awning Malaysia

Di Europe Fabric Awning, iltizam kami adalah untuk menyediakan sengkuap hias (awning) yang bukan sahaja berfungsi secara praktikal, malah dilengkapi rekaan menarik bagi memenuhi cita rasa anda. Segalanya ada di sini!

Perisai Kediaman Anda

Europe Fabric Awning menjanjikan perlindungan daripada sinaran UV yang berbahaya serta mempertahankan rumah anda daripada hujan dan angin. Jika anda tertanya-tanya di manakah perkhidmatan sengkuap atau awning terbaik di Malaysia, pasti Europe Fabric Awning adalah jawapannya! Produk yang ditawarkan oleh kedai awning kami boleh digunakan sebagai elemen hiasan sama ada untuk rumah atau premis perniagaan anda. Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan sengkuap, penggantian kain awning, dan penyelenggaraan berkala, ditambah pula dengan jaminan jangka panjang pada kadar yang kompetitif. Awning kami sesuai digunakan dengan pelbagai jenis bumbung untuk dipadankan dengan bangunan anda.

kedai awning

Kualiti Setanding Piawaian

Europe Fabric Awning sentiasa menjalankan penyelidikan secara berterusan bagi memastikan struktur sengkuap atau awning yang ditawarkan berada pada tahap kualiti terbaik dan diuji mengikut Standard Eropah (EU). Ujian rintangan dan suhu, serta ujian operasi khusus dilakukan untuk memastikan ia bersesuaian dengan permintaan pelanggan dari segi reka bentuk, keutuhan, dan kemudahan operasi. Kami menyediakan perkhidmatan pasca-jualan untuk mengekalkan kadar kepuasan anda selaku pelanggan. Produk kami dikeluarkan secara terus dari kilang sepenuhnya untuk mengawal kualiti bahan awning. Sekiranya berlaku sebarang kerosakan, anda tidak perlu bimbang kerana sudah menjadi tanggungjawab kami untuk menukarkan awning lama kepada yang baharu.

Kukuh dan Moden

Risau dengan jangka hayat sengkuap atau awning anda? Dengan Europe Fabric Awning, anda tidak perlu lagi khuatir kerana kami merupakan antara sebilangan kecil kedai awning di dalam kawasan Lembah Klang yang menawarkan pelbagai jenis sengkuap fabrik dengan jaminan yang boleh dilanjutkan sehingga 5 tahun! Menarik, bukan? Tidak cukup dengan itu, beraneka awning yang kami hasilkan bukan sahaja direka agar selari dengan peredaran zaman, malah ia juga turut dilengkapi menggunakan teknologi terkini seperti kepanjangan struktur awning yang boleh dikawal menggunakan motor khas. Ciri-ciri sebegini sudah tentu akan menjadikan tempat tinggal anda kelihatan seperti sebuah kediaman pintar.

Europe Fabric Awning - Fixed Fabric Awning

Hubungi Kami

Inginkan sengkuap yang diidam-idamkan? Jangan berlengah lagi! Kunjungilah ibu pejabat kami di Balakong yang dibuka setiap hari dari 9 pagi hingga 7 malam. Para petugas kami sedia membantu anda.